fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Aeromexico met Dreamliner naar nieuwe Europese bestemming

Aeromexico vliegt komende zomer met een Boeing 787-8 Dreamliner vanuit Mexico-stad naar een nieuwe Europese bestemming, zo meldt de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico.

Barcelona
De nieuwe route wordt met ingang van 15 juni gevlogen en zal de steden Mexico-stad en Barcelona verbinden. Op de nieuwe route, die drie keer per week gevlogen wordt, wordt een Boeing 787-8 Dreamliner ingezet. Barcelona wordt Aeromexico’s vijfde Europese bestemming na Amsterdam, Londen, Madrid en Parijs.

Dreamliners
De Dreamliners van Aeromexico, de 787-8 en 787-9 bieden respectievelijk plaats aan 243 en 274 passagiers. De -8 biedt 32 stoelen aan in businessclass en de -9 heeft in businessclass ruimte voor 37 passagiers.

Extra vluchten
Ook meldt Aeromexico dat zij plannen hebben om een extra vluchten naar het Barajas vliegveld nabij Madrid in leven te roepen en het aantal vluchten naar Charles de Gaulle in Parijs te verhogen. Als die plannen uitgevoerd worden zal er 18 keer per week vanuit Mexico naar Madrid gevlogen worden en 11 keer per week naar Parijs.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button