fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe Ryanair-route tussen Weeze en Kiev

Vanaf komende herfst lanceert Ryanair nieuwe routes naar de hoofdstad van Oekraïne; Kiev. Ook vanuit Airport Weeze, net over de Nederlandse grens, vliegt ryanair deze route, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Weeze
Tussen Kiev en Flughafen Weeze, gelegen op een steenworp afstand van de Nederlandse grens nabij Venray, zal Ryanair vanaf oktober vluchten uitvoeren. De Ieren maakten nog niet bekend hoe vaak per week ze tussen Weeze en Kiev zullen vliegen en wat de precieze startdatum van deze route zal zijn.

Duitsland
Los van de nieuwe route tussen Weeze en de Oekraïense hoofdstad, lanceert Ryanair in oktober nog drie andere routes vanuit Duitse steden naar de stad. Vanuit Kiev vliegt de prijsvechter ook naar Frankfurt/Hahn, Karlsruhe/Baden Baden en Neurenberg, de precieze data en vluchtfrequentie zijn nog niet bekend gemaakt.

Winstverwachting
Eerder deze maand stelde Ryanair nog de winstverwachting naar beneden bij. De redenen waarom de winstverwachting naar beneden wordt bijgesteld zijn volgens Ryanair-topman Michael O’Leary ‘de druk op ticketprijzen door de overcapaciteit in Europa.’ 

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button