AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

IndiGo voegt 16e internationale bestemming aan netwerk toe

De Indiase low cost-luchtvaartmaatschappij IndiGo vliegt vanaf het voorjaar naar de 16e internationale bestemming in haar netwerk, zo meldt de Indiase prijsvechter.

Internationaal
De 16e internationale bestemming waar IndiGo, met ingang van 20 maart, naartoe zal vliegen is Istanboel. De Turkse stad zal door IndiGo met de Airbus A321neo dagelijks bezocht worden. De reis vanuit Delhi naar Istanboel neemt zo’n zeven uur in beslag. De nieuwe route is volgens IndiGo bedoeld voor zowel zakelijke reizigers als toeristen.

Europa
Eerder deze maand meldde de Economic Times dat IndiGo’s plannen om ook naar Europese steden te vliegen in de ijskast waren gezet. Volgens die bronnen zouden er de komende zes maanden tot één jaar geen vluchten naar Europese bestemmingen komen. Hiermee doelden zij op steden als Parijs, Londen en Brussel, maar met Istanboel komt er toch een Europese bestemming bij.

Vloot
IndiGo is de grootste luchtvaartmaatschappij op de binnenlandse markt van India en heeft dan ook een vloot van 209 vliegtuigen waarvan veertien ATR 72’s, 194 Airbus A320’s en één A321neo, de eerste van India.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button