NieuwsProfessional

Nieuwe Boeing 737 MAX 8 voor TUI fly Nederland

TUI fly Nederland heeft een nieuwe Boeing 737 MAX 8 ontvangen. Het vliegtuig, de PH-TFO, is vanmorgen na een directe vlucht vanuit Seattle aangekomen op Schiphol.

Fasering
In totaal komen nog vier nieuwe 737 MAX 8’s in de vloot van de Nederlandse maatschappij. Die zullen dit jaar en volgend jaar gefaseerd in gebruik worden genomen. De toestellen vervangen een deel van de oudere Boeing 737-800’s. Eind vorig jaar werd de eerste MAX 8 aan TUI fly Nederland afgeleverd.

Ieder toestel krijgt de naam van een vakantiebestemming. De TFO draagt de naam Antalya, een van de populaire TUI-bestemmingen. 

2023
De totale bestelling van de TUI Groep bestaat uit 70 nieuwe Boeings. Het laatste vliegtuig van deze bestelling zal in 2023 geleverd worden. De huidige vloot van TUI bestaat nu uit 150 toestellen van verschillende Boeing-types en Embraer E190’s.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close