fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

Museumstuk | Goof Daily

Precies vandaag, maar dan in 1939, vloog de Lockheed Lightning voor het eerst. Simpelweg het mooiste vliegtuig ooit. Dat vindt Red Bull-baas Dietrich Mateschitz ook, want die heeft er in Salzburg een speciale bling bling hangar voor laten bouwen. In 2009 werd aldaar de eerste Embraer E-190 van Niki (Lauda) Air aan de pers voorgesteld.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button