AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Ryanair breidt netwerk Manchester verder uit

Ryanair breidt haar netwerk vanuit de luchthaven van Manchester komende zomer verder uit. Met ingang van juni wordt er naar de Franse stad Poitiers gevlogen, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Poitiers
Naar de stad Poitiers, gelegen in het Franse departement Vienne in het westen van Frankrijk, wordt door Ryanair vanuit Manchester, met ingang van juni, twee keer per week gevlogen.

Zomer
Komende zomer vliegt Ryanair naar 64 bestemmingen vanuit Manchester, waarvan 9 nieuwe, zoals Poitiers en het Deense Billund. Los van die routes vliegen de Ieren ook naar Gothenburg, Kiev, Marrakesh, Marseille, Nantes, Thessaloniki en Bordeaux. Met ingang van 1 april voert Ryanair ook nieuwe vluchten uit tussen Zadar en Eindhoven.

Brexit
Om ook na de Brexit vluchten uit te kunnen voeren vanuit het Verenigd Koninkrijk heeft Ryanair een Britse tak opgericht, Ryanair UK. Daar ontvingen de Ieren deze week hun vlieglicentie voor van de Britse luchtvaartautoriteiten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close