AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

EasyJet-vlucht wijkt uit vanwege agressieve passagier

Een easyJet-vlucht van Manchester naar Reykjavik moest uitwijken naar de Schotse hoofdstad Edinburgh wegens een dronken en agressieve passagier, zo bevestigt een woordvoerder van easyJet desgevraagd aan Up naar aanleiding van een artikel in The Scottish Sun.

Agressief
Op easyJet-vlucht U21805 van Manchester naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik bevond zich op maandag 28 januari een dronken en agressieve passagier die zoveel tumult veroorzaakte dat de piloot besloot uit te wijken naar het vliegveld van Edinburgh en de man daar aan de politie over te dragen. Net voorbij Glasgow keerde de Airbus A320 om en zette koers naar Edinburgh.

Iphone
De man zou in het gangpad aan het ijsberen zijn terwijl hij met zijn elektronische sigaret aan het roken was. In zijn agressie brak hij zijn iPhone doormidden en probeerde hij volgens een passagier ‘zijn batterij aan te steken’.

Politie
De cabin crew bleef volgens de inzittenden rustig en professioneel. Op het vliegveld van Edinburgh werd de man door de politie opgewacht en meegenomen. EasyJet laat via een statement weten dat ‘het cabinepersoneel opgeleid is om alle situaties te beoordelen en evalueren en snel en adequaat te handelen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de vlucht en andere passagiers op geen enkel moment in gedrang komt.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close