fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegvelden

Vliegtuigen worstelen met storm in Edinburgh | Video

Verschillende vliegtuigen waren aan het worstelen met een storm op het vliegveld van Newcastle op zondag 27 januari. Ook een 737 van KLM trotseerde de harde zijwinden tijdens het opstijgen. Hoe de piloten hun toestellen onder controle hielden is in onderstaande video van Jonathan Winton te zien.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button