AirlinesFinancieelOverig nieuwsProfessional

ANA koopt belang in Philippine Airlines

Het Japanse All Nippon Airways (ANA) heeft een belang van 9,5 procent gekocht in Philippine Airways, zo meldt Japans grootste luchtvaartmaatschappij.

Aandeel
Moederbedrijf van All Nippon Airways, ANA Holdings Inc. genaamd, heeft 9,5 procent van de aandelen van Philippine Airways in handen gekregen. ANA legt daarvoor een bedrag van 95 miljoen dollar (83,2 miljoen euro) neer.

Blij
Shinya Katanozaka, president en ceo van ANA Holdings Inc. zegt over de koop: ‘Azië is een belangrijke groeimarkt en we geloven dat Philippine Airlines in een uitstekende operationele positie verkeert om te profiteren van zowel de sterke stijging van de groei van het luchtverkeer als de levendige, groeiende Filippijnse economie We kijken er naar uit om onze zakelijke relatie met Philippine Airlines uit te breiden, zodat we onze passagiers nog beter van dienst kunnen zijn.’

Uitbreiden
Los van de koop van de aandelen van Philippine Airlines zal ANA de komende jaar de vloot flink uitbreiden met vliegtuigen van Boeing en Airbus.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close