Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Schiphol voelt weinig van de sneeuw

Schiphol voelt nog weinig van de sneeuw. Volgens een woordvoerster van de luchthaven staan de winter operations standby, maar worden ze nog niet groot ingezet. Naar verwachting blijft de sneeuw ook niet liggen.

Sneeuw
Net zoals vorige week sneeuwt het weer in ons land. KLM heeft vandaag enkele tientallen vluchten geschrapt door de sneeuwval. De vertragingen op Schiphol vallen op dit moment nog mee. De gemiddelde vertraging voor vertrekkende toestellen bedraagt volgens flightradar24 negen minuten. De Schiphol-woordvoerster laat weten dat reizigers de website in de gaten moeten houden voor eventuele verstoringen of vertragingen.

Parijs
In Parijs heeft men wel last van de sneeuw. Vooral Charles de Gaulle kampt met gemiddelde vertragingen van 62 minuten voor vertrekkende toestellen. Inkomende vluchten hebben zo’n 20 minuten vertraging. Het Orly-vliegveld heeft een gemiddelde vertraging, voor vertrekkende vliegtuigen, van 32 minuten. De aankomende vluchten moeten ook rekening houden met gemiddeld 20 minuten vertraging.

Brussel
In Brussel bedraagt de gemiddelde vertraging voor inkomende en uitgaande vluchten respectievelijke 24 en 38 minuten. Ook de vertrekkende vluchten op de luchthaven van Keulen ondervinden een gemiddelde vertraging van 36 minuten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button