fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings voegt nieuwe route naar Mallorca toe

Eurowings voegt vanaf april in het netwerk een nieuwe route naar het eiland Mallorca toe, zo meldt de low cost-dochtermaatschappij van Lufthansa.

Route
De nieuwe route wordt met ingang van 1 april door Eurowings vanuit ZĆ¼rich naar Palma de Mallorca uitgevoerd. In de eerste weken wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag gevlogen, maar later in de zomer wordt daar op zondag nog een vlucht aan toegevoegd.

Eurowings
Eurowings vervoerde vorig jaar, samen met Brussels Airlines, 38,49 miljoen reizigers. Dat was 18 procent meer dan in 2017. Het aantal uitgevoerde vluchten van Eurowings en Brussels steeg met 16,13 procent naar 322.620. De vliegtuigen zaten 1,4 procentpunt voller dan het jaar daarvoor en behaalde een bezettingsgraad van 81,3 procent.

Binnenland
Eerder deze maand maakte Eurowings nog bekend dat het met ingang van 1 mei een nieuwe binnenlande route tussen Berlijn Tegel en het vliegveld van MĆ¼nchen gaat uitvoeren.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button