fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings voegt nieuwe route naar Mallorca toe

Eurowings voegt vanaf april in het netwerk een nieuwe route naar het eiland Mallorca toe, zo meldt de low cost-dochtermaatschappij van Lufthansa.

Route
De nieuwe route wordt met ingang van 1 april door Eurowings vanuit Zürich naar Palma de Mallorca uitgevoerd. In de eerste weken wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag gevlogen, maar later in de zomer wordt daar op zondag nog een vlucht aan toegevoegd.

Eurowings
Eurowings vervoerde vorig jaar, samen met Brussels Airlines, 38,49 miljoen reizigers. Dat was 18 procent meer dan in 2017. Het aantal uitgevoerde vluchten van Eurowings en Brussels steeg met 16,13 procent naar 322.620. De vliegtuigen zaten 1,4 procentpunt voller dan het jaar daarvoor en behaalde een bezettingsgraad van 81,3 procent.

Binnenland
Eerder deze maand maakte Eurowings nog bekend dat het met ingang van 1 mei een nieuwe binnenlande route tussen Berlijn Tegel en het vliegveld van München gaat uitvoeren.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button