AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesTransavia

Nieuwe vakantiebestemming voor Transavia vanuit Rotterdam

Transavia vliegt komende februari naar een nieuwe vakantiebestemming vanuit het Rotterdam The Hague Airport, zo meldt Transavia.

Italië
Met ingang van 23 februari vliegt Transavia vanuit Rotterdam, twee keer per week, met een Boeing 737 naar de Italiaanse badplaats Brindisi. De havenstad ligt in het zuidoosten, of de hak, van Italië.

Vlucht
De tweewekelijkse vlucht zal op zaterdag en woensdag uitgevoerd worden. De vlucht neemt in totaal 2 uur en 35 minuten in beslag. Op zaterdag vertrekt de 737 vanuit Rotterdam om 07:00 uur ’s ochtends en op woensdag om 15:00 uur ’s middags. De terugvlucht vanuit Brindisi naar Rotterdam vertrekt zaterdags om 10:20 uur en op woensdag om 18:20 uur.

Zomer
Los van de nieuwe route naar Brindisi voegt Transavia voor de zomerperiode ook nog Tanger in Marokko en Zadar in Kroatië toe aan het netwerk. Naast Brindisi zijn Lanzarote, Nice, Kos en Corfu komende zomer ook vanaf Rotterdam bereikbaar. Vanuit Eindhoven Airport vliegt Transavia voortaan naar het Griekse eiland Zakynthos en vanuit Groningen komen er vluchten naar Tenerife.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close