fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air Italy trekt stekker uit vluchten India, Bangkok en Chicago

Air Italy trekt de stekker uit hun vluchten naar Mumbai en Delhi in India en de vluchten naar Chicago in de Verenigde Staten, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

India
Al na twee maanden stopt Air Italy met vluchten uit te voeren tussen Milaan Malpensa en de Indiase steden Delhi en Mumbai. De Italiaanse maatschappij, die voor 49 procent in handen is van Qatar Airways, zegt tegen Times of India de routes te sluiten wegens ‘marktwerking’. Met ingang van 17 februari wordt de route naar Mumbai gesloten en met ingang van 29 maart de route naar Delhi.

Thailand
Ook de vluchten naar Bangkok zullen geschrapt worden. De laatste Air Italy-vlucht zal op 30 maart naar Thailand vliegen. Ook deze vluchten worden vanuit Milaan Malpensa uitgevoerd.

Chicago
Air Italy haalt hetzelfde kunstje uit met de route van Milaan Malpensa naar Chicago. Halverwege december kondigde Air Italy de nieuwe route naar de Amerikaanse stad aan, maar trekt deze nu weer in. Het is niet meer mogelijk om tickets te reserveren voor de vluchten die eigenlijk vanaf 14 mei, drie keer per week, uitgevoerd zouden worden. Website simpleflying meldt dat de lancering van de Chicago-route uitgesteld wordt naar 2020.

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button