AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuws

KLM-747 naar Schiphol loopt 19 uur vertraging op

Passagiers die vanuit Hong Kong met een KLM-747 terug naar Amsterdam zouden vliegen, hebben 19 uur vertraging op gelopen wegens een ‘medisch voorval’ met een crewlid, zo meldt een woordvoerster van KLM desgevraagd aan Up.

Vertraging
Wegens een medisch voorval met een crewlid is de KLM-vlucht KL888 van Hong Kong naar Amsterdam met 19 uur vertraagd. De reizigers zijn in het Regal Airport hotel ondergebracht, waar zij op een nieuwe vlucht wachten om terug naar Amsterdam te vliegen. ‘De passagiers zijn omgeboekt zullen zo snel mogelijk terug naar Nederland komen’, aldus een woordvoerster.

747
De Boeing 747 wordt, zodra het ingevlogen crewlid in Hong Kong is aangekomen, teruggevlogen naar Amsterdam. De 747 met registratie PH-BFV vertrok op 31 januari om 17:40 naar Hong Kong, waar het 11 uur en 15 minuten later veilig aankwam.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button