AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Nederlandse actrice in Turkish Airlines-reclame

Ridley Scott, regisseur van Gladiator (2000) en Alien (1979), heeft een Turkish Airlines-promofilm gemaakt samen met de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks, zo melden verschillende media.

The Journey
De nieuwe promotiefilm zal zo’n zes minuten duren en draagt de titel ‘The Journey’. Daarin speelt Hoeks een vrouw met een speciale missie in Istanboel.

Superbowl
De reclamefilm zal voor het eerst uitgezonden worden tijdens de pauze van het Amerikaanse sportevenement de Super Bowl, het meest bekeken programma van de Verenigde Staten. Dit jaar bestaat Turkis Airlines 85 jaar en pakt het daarom groots aan. De film zal op zondagavond ook online te bekijken zijn.

Morgan Freeman
In 2017 was het de bekende acteur Morgan Freeman die zich leende voor de reclamefilm, die toen ook voor het eerst tijdens de Super Bowl werd uitgezonden.

Hoeks en Scott
De 35-jarige Brabantse Syliva Hoeks is een Nederlandse actrice en voormalig fotomodel. Haar internationale doorbraak was met de film Blade Runner 2049, ook geregisseerd door Ridley Scott. In Nederland speelde ze al in verschillende films zoals Tirza, De Storm en De Bende van Oss.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button