fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

SAS haalt koffer uit ticket

SAS Scandinavian Airlines heeft sinds 31 januari een nieuw soort ticket; SAS Go Light. Hierbij is de prijs van de koffer in ruimbagage uit het ticket gehaald, zo meldt de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij van Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Ticket
Met het SAS Go Light-ticket mogen reizigers alleen maar handbagage meenemen. Dit mag een trolley zijn, maar ook een rugzak. Het is niet toegestaan om een koffer in het ruim te plaatsen, tenzij er voor wordt bijbetaald.

Amerika
Het nieuwe ticket is te kopen op routes naar Amerika. SAS meldt dat op vluchten naar Los Angeles, San Fransisco, New York Newark, Boston, Washington/Dulles, Chicago O’Hare en Miami de ‘lichte’ tickets gekocht kunnen worden.

Uitbreiding
Niet alleen de ticketkeuze is door SAS uitgebreid, ook de vloot krijgt in de toekomst een uitbreiding van drie nieuwe Airbus-toestellen. Namelijk drie A321LR’s. De eerste van de drie vliegtuigen zal in de eerste helft van 2020 aan de vloot worden toegevoegd.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button