fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieNieuws

Dit wordt het nieuwe interieur van de Air France-A330’s | Foto’s

Air France heeft het interieur van de nieuwe Airbus A330 vrijgegeven. Vijftien A330’s krijgen een nieuwe inrichting in businessclass, premium economy en economy, zo meldt de Franse luchtvaartmaatschappij.

Investering
Vijftien Airbus A330’s van Air France krijgen een volledig nieuwe inrichting. De 36 stoelen in businessclass, de 21 stoelen in premium economy en de 167 stoelen in economy op de vijftien vliegtuigen zullen tegen 2020 volledig vernieuwd zijn. Het prijskaartje dat aan deze investering hangt, bedraagt 140 miljoen euro.

Businessclass
In de vernieuwde businessclass kunnen de stoelen, in een 1-2-1 opstelling, omgevormd worden tot een volledig plat bed van 2 meter lang en 57,1 centimeter breed. Met verstelbare panelen kan de privacy geoptimaliseerd worden zodat de reizigers op een 18,5 inch tv-scherm van allerhande entertainment kunnen genieten. Ook is de businessclass uitgerust met een selfservice-bar waar men wat versnaperingen kan pakken.

©Air France
©Air France

Premium Economy
In premium economy biedt Air France passagiers stoelen aan in een 2-3-2 opstelling, die 130 graden naar achteren geheld kunnen worden. De breedte van de stoel bedraagt 48,5 centimeter en de pitch is 102 centimeter. Het tv-scherm is 13,3 inch groot en beschikt de stoel over een stopcontact en twee usb-poorten.

©Air France
©Air France
©Air France

Economy
In economy kunnen reizigers plaatsnemen in stoelen die 118 graden naar achter kunnen hellen, waar de beenruimte 79 centimeter bedraagt en het tv-scherm 11,6 inch groot is. De stoelen zijn in een 2-4-2 opstelling geplaatst.

©Air France
©Air France

Wifi
Daarnaast biedt Air France ook wifi aan boord. Passagiers kunnen gebruik maken van de gratis service waarmee ze berichten kunnen versturen. Dan kan er gekozen worden voor een ‘surf’-service, waarbij reizigers voor 3 euro op korte vluchten kunnen surfen, voor 5 euro op middellange vlucten en voor 8 euro op langeafstandsvluchten. Op het laatste type vlucht kan er ook voor 30 euro een ‘stream’-service gekocht worden.

Eerste
De eerste vlucht met een nieuw uitgeruste A330 vertrok op zondag 3 februari van Parijs naar Accra in Ghana. Vanaf 2020 moeten de veertien andere A330’s ook met het nieuwe interieur het luchtruim kiezen.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button