AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Gulf Air breidt netwerk uit met Spaanse bestemming

Gulf Air heeft haar zomernetwerk uitgebreid met een nieuwe Spaanse bestemming. Halverwege juni vliegt de golfmaatschappij vanuit Bahrein naar de Costa del Sol, zo meldt Gulf Air.

Costa del Sol
Gulf Air vliegt, nog specifieker, met ingang van 14 juni naar Malaga aan de Spaanse zuidkust, oftewel de Costa del Sol. Gulf Air zal vanuit Bahrein International Airport tot en met 15 september naar de Spaanse badplaats vliegen.

Vlucht
De vlucht van Gulf Air tussen Bahrein en Malaga is de eerste directe route tussen de twee bestemmingen. Nu moet er altijd met één of meerdere tussenstops gevlogen worden. De huidige reistijd neemt, afhankelijk van de overstaptijd, zo’n 9 uur in beslag.

Gulf Air
Welk vliegtuig de maatschappij op de route zal inzetten, en hoe vaak er tussen beide bestemmingen gevlogen wordt is nog niet bekend. Inmiddels heeft Gulf Air één van de tien bestelde A320neo’s in de vloot opgenomen, maar of deze op de route naar Spanje wordt gebruikt is niet duidelijk.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close