fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Nationale staking; Brussels Airlines schrapt 150 vluchten

Door een nationale staking in België, ziet Brussels Airlines zich genoodzaakt volgende week woensdag 150 vluchten te schrappen. Dat laat de maatschappij weten.

Vluchten

Vorige week schrapte Brussels al 28 van de in totaal 222 voor die dag geplande vluchten. Nu komen daar nog eens 122 bij, aldus de maatschappij.

Passagiers

Daarmee wordt bijna 70 procent van het totaal aantal vluchten geschrapt. Dat raakt meer dan 11.000 passagiers. “Brussels Airlines verwacht ernstige storingen in haar vluchtprogramma van volgende week, woensdag 13 februari.” Door de vluchten op voorhand te annuleren wil de maatschappij passagiers de mogelijkheid bieden de reisplannen aan te passen. 

Omgeboekt

Passagiers die helemaal afzien van hun vlucht, krijgen hun geld terug. De rest van de reizigers wordt kosteloos omgeboekt op andere vluchten.  

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button