fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

AirBaltic op zoek naar investeerders voor uitbreiding

AirBaltic heeft een externe partij aangetrokken om samen de opties voor uitbreiding te bekijken, waaronder het aanwerven van nieuwe investeerders, zo meldt de Letse luchtvaartmaatschappij.

Uitbreiding


AirBaltic zal samen met investeringsbank Greenhill uit New York de financiële opties evalueren om de maatschappij verder uit te kunnen laten breiden. Daar hoort ook de zoektocht bij naar nieuwe investeerders.

Groeistrategie

Martin Gauss, de ceo van airBaltic zegt over de plannen: “De afgelopen jaren kon airBaltic zijn prestaties verbeteren terwijl verschillende luchtvaartmaatschappijen de markt verlieten. Om de groeistrategie te volgen die wordt uiteengezet in ons bedrijfsplan ‘Destination 2025’, heeft airBaltic extra financiering nodig voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf. We zijn verheugd om met Greenhill te werken als een ervaren financieel adviseur over mogelijke opties.”

Zomer

Komende zomer zal in ieder geval het netwerk van de maatschappij groeien met een aantal nieuwe bestemmingen. Vanuit Riga wordt er naar het Griekse eiland Kos en het Spaanse eiland Menorca gevlogen. Ook worden er vluchten naar Dublin, Lviv en Stuttgart geïntroduceerd. Vanuit de Estse hoofdstad Tallinn wordt komende zomer naar Brussel, Malaga en Kopenhagen gevlogen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button