AirlinesBelgiëNieuwsProfessionalStaking

Brussels Airlines schrapt alle vluchten door nationale staking

Brussels Airlines heeft besloten in plaats van 150 vluchten, nu alle vluchten op woensdag 13 februari te schrappen wegens een nationale staking, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij.

Alle

In eerste instantie meldde Brussels Airlines vorige week 28 vluchten te schrappen vanaf Brussels Airport op de dag van de nationale staking. Daarna meldde de maatschappij 150 van de 222 vluchten te annuleren, waarna ze vandaag meldt alsnog alle 222 vluchten niet door te laten gaan. Hierdoor worden meer dan 16.000 reizigers getroffen.

Proactief

‘Met de proactieve annuleringen wil Brussels Airlines haar klanten de mogelijkheid geven om hun reisplannen op voorhand aan te passen en wil ze het ongemak voor de reizigers dat door de nationale staking veroorzaakt wordt zoveel mogelijk beperken’, aldus de Lufthansa-dochtermaatschappij.

Geld terug

Daarnaast laat de airline weten dat: ‘de maatschappij alle betrokken reizigers op voorhand een alternatieve reisoplossing aanbiedt. Passagiers met een geannuleerde vlucht die niet meer willen reizen kunnen een volledige terugbetaling van hun ticket aanvragen.’ 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/