fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsProfessionalVeiligheid

KLM-vlucht wegens technisch mankement terug naar Schiphol

KLM-vlucht KL1925 van Amsterdam naar Genève is vrijdagochtend teruggekeerd naar Schiphol wegens een technisch mankement, zo bevestigt een woordvoerder van KLM desgevraagd aan Up.

Vlucht

Vlucht KL1925 van Amsterdam naar Genève vertrok om 06:55 uur op vrijdag 8 februari vanaf Schiphol, maar keerde na een minuut of twintig terug naar Schiphol. Ter hoogte van Luik draaide de Boeing 737-700, met registratie PH-BGW, zich om en vloog over Vlaanderen, Zeeland en Den Haag terug naar Schiphol.

Vervanging

Toen de passagiers een klein uurtje later terug op de Amsterdamse luchthaven stonden, werden zij overgeplaatst op een ander toestel om alsnog naar Genève te vliegen. Het vervangende vliegtuig betrof ook een 737-700 en vertrok om 09:12 uur lokale tijd, twee uur en een kwartier later dan de eerste vlucht, naar de Zwitserse stad.

737-700

Onder de 49 Boeing 737’s die KLM in de vloot heeft, bevinden zich zeventien 737-700’s. De gemiddelde leeftijd van die toestellen bedraagt 8,4 jaar. Daarnaast heeft KLM nog 27 Boeing 737-800’s en vijf 737-900’s met een gemiddelde leeftijd van respectievelijk 14 en 17 jaar oud.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button