fbpx
General aviationIncidentenNieuwsProfessional

Lichaam uit gevonden vliegtuigwrak van voetballer Sala

Het lichaam dat op 7 september in het vliegtuigwrak in het Kanaal werd gevonden, blijkt van de voetballer Emiliano Sala te zijn, zo bevestigt de politie van het Engelse Dorset.

Gevonden

De lijkschouwer van de politie heeft het gevonden lichaam officieel geïdentificeerd als de ex-voetballer van Nantes. Het lichaam van de piloot, de 59-jarige piloot David Ibbotson is nog niet teruggevonden. De familie van de Argentijnse voetballer is door de politie op de hoogte gebracht.

Radar

Het wrak van het Piper Malibu-vliegtuig werd op 4 februari gevonden in het Kanaal tussen Frankrijk en Engeland. In de avond van maandag 21 januari verdween de Piper PA-46-310P Malibu van de radar ten noorden van Guernsey. Het toestel was op weg van het Franse Nantes naar Cardiff in het Verenigd Koninkrijk, met voetballer Sala als passagier en de piloot David Ibbotson aan boord. Daar zou Sala bij de voetbalclub Cardiff City aan de slag gaan. Tijdens de vlucht had hij een tekstbericht ingesproken waarin hij zei zich zorgen te maken over de staat van het toestel.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button