AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Nieuwe routes vanuit Genève voor SWISS

SWISS vliegt vanaf maart nieuwe routes vanuit het vliegveld van Genève. De nieuwe bestemmingen bevinden zich in buurland Duitsland, zo meldt de Lufthansa-dochtermaatschappij.

7 Maanden

Met ingang van 31 maart tot 26 oktober verbindt SWISS het Genève Airport in Zwitserland met de Duitse steden Frankfurt en München. Deze vluchten worden voor 7 maanden dagelijks uitgevoerd. De route naar Frankfurt wordt ook deels door moedermaatschappij Lufthansa gevlogen.

Vluchten

SWISS zal vanuit Genève vijf keer per dag naar München vliegen. Naar Frankfurt wordt er acht keer per dag gevlogen, waarvan vier keer door SWISS en vier keer door Lufthansa. Ook zal SWISS komende zomer nog zes nieuwe zomerbestemmingen aan het Genève-netwerk toevoegen. Daarmee komt het aantal bestemmingen voor SWISS, waar ze vanuit Genève naartoe vliegen, op 45 te liggen.

Vloot

Om de nieuwe routes tussen Zwitserland en Duitsland uit te voeren voegt SWISS drie nieuwe vliegtuigen toe aan de vloot die op Genève gestationeerd staat. In de loop van de komende maanden worden er drie CS100’s toegevoegd, waarmee de vloot op de Zwitserse luchthaven bestaat uit zeven CS300’s en drie CS100’s.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button