fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideo

LEGO-poppetjes presenteren nieuwe safety video | Video

In de nieuwste safety video van Turkish Airlines hebben de LEGO-poppetjes, die ook te zien zijn in de nieuwste LEGO-film, weer de hoofdrol.

Video

In de video leggen de LEGO-personages uit wat wel en niet is toegestaand tijdens de vlucht. Vorig jaar speelden ze ook al in een safety video, maar het grote verschil is dat de nieuwe film nu ‘geregisseerd’ wordt door Batman.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button