Air France-KLMAirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

HOP! verbindt Schiphol met Bretonse havenplaats

HOP!, de dochtermaatschappij van Air France, verbindt komende lente Schiphol met de Bretonse havenplaats Brest, zo meldt de Franse luchtvaartmaatschappij.

Amsterdam

Met ingang van 2 april vliegt HOP!, met een Bombardier CRJ700, drie keer per week tussen Amsterdam en de Franse havenstad Brest. Op dinsdag, donderdag en zaterdag worden beide steden met elkaar verbonden. De directe vlucht neemt 1 uur en 45 minuten in beslag.

Brest

De route naar Amsterdam is niet de enige verandering in het HOP! netwerk vanuit Brest. Ook wordt er met een CRJ700 van 25 mei tot 31 augustus naar Nice gevlogen en van 6 juli tot 31 augustus naar Bastia op Corsica.

HOP!

De regionale dochter van Air France, voorheen HOP! genaamd, heeft de nieuwe naam Air France HOP gekregen. ‘Hiermee wordt de link naar het merk Air France versterkt’, aldus de Franse vlieger. Volgens de airline is de naamsverandering in lijn met de huidige strategie om rust en een duurzame economische balans op te bouwen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button