Goof DailyHistorische luchtvaartLiefhebberNaast het nieuws

O-2 Ride Ready! | Goof Daily

Precies vandaag wordt ook wrap foil op de linkerzijde van de O-2 Ride aangebracht. De bedoeling is de auto klaar te hebben nog voor het airshow-seizoen 2019 van start gaat.

Vips, bobo’s & lokale prominenten, alsmede stickers, banners en andere paraphernalia van de Stichting Postbellum zullen zodoende in stijl vervoerd gaan worden. Daarmee wordt de Airshow Organizers Attractivity van de Stichting wéér op een hoger plan gebracht.

Dat alles onder het motto MONSTRARE DOCERE EST. Te weten: ‘Tonen is Onderwijzen’, waarbij de Stichting zich met name richt op het vergroten van de kennis over de conflicten van ná WO2.

Veteraan O-2, gevlogen in Vietnam in 1969-1970 door David Robson (onlangs nog te gast op Thuisbasis Skydeck EHTE) heeft met dit bijzondere voertuig een zeer toepasselijke aide de camp.

Realisatie: Mischa van Leeuwen en Lex Versteeg. Artwork: Chris Couvée. Concept: Goof Bakker.  Wrapping: Ebbers, Teuge.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/