fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuws

O-2 Ride Ready! | Goof Daily

Precies vandaag wordt ook wrap foil op de linkerzijde van de O-2 Ride aangebracht. De bedoeling is de auto klaar te hebben nog voor het airshow-seizoen 2019 van start gaat.

Vips, bobo’s & lokale prominenten, alsmede stickers, banners en andere paraphernalia van de Stichting Postbellum zullen zodoende in stijl vervoerd gaan worden. Daarmee wordt de Airshow Organizers Attractivity van de Stichting wéér op een hoger plan gebracht.

Dat alles onder het motto MONSTRARE DOCERE EST. Te weten: ‘Tonen is Onderwijzen’, waarbij de Stichting zich met name richt op het vergroten van de kennis over de conflicten van ná WO2.

Veteraan O-2, gevlogen in Vietnam in 1969-1970 door David Robson (onlangs nog te gast op Thuisbasis Skydeck EHTE) heeft met dit bijzondere voertuig een zeer toepasselijke aide de camp.

Realisatie: Mischa van Leeuwen en Lex Versteeg. Artwork: Chris Couvée. Concept: Goof Bakker.  Wrapping: Ebbers, Teuge.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button