IncidentenNieuwsOpmerkelijk

Cathay Pacific A350 zakt door asfalt op Tel Aviv

Een Airbus A350-900 van Cathay Pacific is vrijdag met een deel van het landingsgestel door het asfalt gezakt op de luchthaven van Tel Aviv.

Het toestel zou vertrekken als vlucht CX676 naar Hongkong. Tijdens de pushback kwam de rechterkant van het landingsgestel in een minder stevig stuk verharding terecht. Het asfalt was niet bestand tegen de druk, waarna de Airbus enkele centimeters wegzakte en vast kwam te zitten.

Door het voorval moest de vlucht worden uitgesteld tot vandaag.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/