IncidentenNieuws

Lion Air Boeing 737 maakt buikschuiver door het gras

Een toestel van de Indonesische luchtvaartmaatschappij Lion Air is zaterdag na de landing op de luchthaven van Pontianak voorbij het einde van de landingsbaan tot stilstand gekomen.

Gras
De Boeing 737-800 kwam daarbij met de onderkant van de romp in het gras terecht. Er zijn geen gewonden gemeld. Het toestel met registratie PK-LPS was als vlucht JT714 afkomstig uit Jakarta.

Ten tijde van de landing zou er sprake zijn geweest van regenachtige omstandigheden. Ook was het zicht beperkt. Door het incident is het vliegverkeer tijdelijk stilgelegd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close