fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe routes voor Norwegian tussen Amerika en Europa

Norwegian lanceert voor het komende zomerseizoen twee nieuwe routes tussen Amerika en Europa, zo meldt de Noorse prijsvechter.

Barcelona

De eerste nieuwe seizoensroute voor Norwegian maakt zijn eerste vlucht op 7 juni en zal tussen Chicago en de Spaanse badplaats Barcelona vliegen. Hoe vaak er tussen beide bestemmingen gevlogen wordt is nog niet bekend gemaakt. Norwegian zal deze vluchten tot 26 oktober uitvoeren.

Athene

Met ingang van 2 juli vliegt Norwegian tussen New York in de Verenigde Staten en de hoofdstad van Griekenland; Athene. Ook deze vluchten zullen tot 26 oktober van dit jaar uitgevoerd worden. Hoe vaak per week Norwegian tussen de steden vliegt heeft de maatschappij ook nog niet bekend gemaakt.

Bezuiniging

Norwegian is een aantal bezuinigingsmaatregelen aan het doorvoeren om in de loop van de tijd weer zwarte cijfers onder de streep te kunnen noteren. Daaronder valt de verkoop van twee vliegtuigen, het schrappen van bepaalde routes en interne maatregelen. Die bezuinigingen hebben er voor gezorgd dat de kosten voor het bedrijf, los van de brandstofkosten, met 14 procent gedaald is.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button