IncidentenNaast het nieuwsVideo

Beelden van buikschuiflanding Lion Air 737 | video

Op sociale media zijn videobeelden verschenen van de Lion Air Boeing 737-800 die zaterdag na de landing op de luchthaven van Pontianak van de baan raakte. 

Remmen
De video is door een passagier aan boord van het toestel gemaakt. Te zien is hoe de Boeing landt en niet op tijd weet te remmen. Het vliegtuig kwam enkele meters voorbij het einde van de landingsbaan tot stilstand in het gras.

Regen
Tijdens de landing was er sprake van regenachtige omstandigheden. Bovendien was het zicht beperkt. Bij het incident raakte niemand gewond. De inzitten wisten het toestel via de vleugels te verlaten, zo is ook te zien op de beelden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button