fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

British Airways 747 in retro-livery naar Heathrow | Video

British Airways heeft voor haar jubileum-jaar een Boeing 747 in een retro-jasje gestoken. De ‘Queen of the Skies’ is onderweg van Dublin naar Heahtrow.

Dublin

Dublin Airport deelt de beelden van de 747 die over de luchthaven rolt in haar nieuwe, retro-livery.

747

De Boeing 747-400 die de nieuwe, of in dit geval oude, livery aangemeten krijgt is die met registratie G-BYGC. Het 20-jaar oude toestel zal op 18 februari, nu het bezoekje aan de verfplaats is afgerond, terug op Heathrow verschijnen.

2023

De livery die op de 747 wordt gespoten is het jasje dat British Airways, toen nog de British Overseas Airways Corporation genoemd, tussen 1964 en 1974 gebruikte. De livery zal op de ā€˜Queen of the Skiesā€™ blijven prijken tot en met 2023. In dat jaar gaat de 747 uit de British Airways-vloot. Tegen die tijd zal de Britse maatschappij het grootste deel van hun 747ā€™s metĀ pensioenĀ hebben gestuurd.

https://twitter.com/scottcossfield/status/1097426377740115968

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button