fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Schots Loganair neemt aantal routes Flybmi over

De Schotse maatschappij Loganair heeft vijf routes overgenomen van haar failliete dochtermaatschappij Flybmi, zo meldt Loganair.

Routes

Loganair neemt drie routes vanuit de Schotse stad Aberdeen en twee routes vanuit de Engelse stad Newcastle over. Met ingang van 4 maart vliegt Loganair tussen Aberdeen, het Engelse Bristol, het Noorse Oslo en het Deense Esbjerg.

Newcastle

Enkele weken weken later, op 25 maart, zal Loganair de vluchten tussen Newcastle en het Noorse Stavanger en de Belgische hoofdstad Brussel van Flybmi overnemen.

Netwerk

De directeur van Loganair, Jonathan Hinkles, zegt over de ontstane situatie: ‘Het is altijd heel triest om te zien dat een luchtvaartmaatschappij failliet gaat en onze gedachten zijn bij alle betrokkenen, met name bij de medewerkers. We evalueren het bredere netwerk van flybmi en beoordelen routes die aansluiten bij het geografische gebied van Loganair en de algemene strategische plannen. We werken ook aan werkgelegenheid voor piloten, cabinepersoneel en technisch ondersteunend personeel om het Loganair-team te versterken.’

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button