fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Emirates breidt netwerk uit met nieuwe Europese bestemming

Emirates breidt komende zomer het netwerk uit met een nieuwe Europese bestemming; de stad Porto in Portugal. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij uit Dubai.

Tweede

Porto wordt de tweede bestemming in Portugal waar Emirates vanuit Dubai naartoe vliegt. De Portugese hoofdstad Lissabon is al verbonden met de stad in de Verenigde Arabische Emiraten. Met ingang van 2 juli van dit jaar vliegt Emirates met een Boeing 777-300ER vier keer per week tussen beide steden.

Vlucht

De ‘triple seven’ zal als vlucht EK197 vanuit Dubai naar Porto vliegen en als vlucht EK198 vanuit Portugal terug naar Dubai. De vluchten worden op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag uitgevoerd. In het vliegtuig is er plaats voor 360 passagiers, waarvan acht plaatsen in eerste klas, 42 in businessclass en 310 in economy.

Vracht

‘De nieuwe service stelt Emirates SkyCargo ook in staat om tot 18 ton vrachtcapaciteit op de vlucht mee te nemen, waardoor lokale bedrijven de mogelijkheid krijgen hun export te vergroten, zoals kleding, schoenen, auto-onderdelen en kurk’, aldus Emirates.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button