fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol AirportVliegvelden

Austrian Airlines vliegt vaker tussen Amsterdam en Wenen

Austrian Airlines zal met ingang van de maand mei een extra dagelijkse vlucht uitvoeren tussen Amsterdam en Wenen, zo meldt de Lufthansa-dochtermaatschappij.

Extra

De extra vlucht wordt in het zomerseizoen door Austrian Airlines uitgevoerd tussen Schiphol en Flughafen Wien-Schwechat in Oostenrijk. ‘De vijfde vlucht met vluchtnummer OS380 vertrekt dagelijks om 14.00 vanuit Amsterdam en arriveert om 15.55 in Wenen. Vanuit Wenen vertrekt vlucht OS379 dagelijks om 10.45 en arriveert om 12.40 in Amsterdam’, aldus de Oostenrijkse maatschappij.

60 jaar

Roberto Mamone, general manager sales bij de Lufthansa Group zegt over de nieuwe vlucht: ‘we zijn als lokale Lufthansa Group organisatie heel blij met deze extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen. Een route die we sinds dit jaar al 60 jaar aanvliegen met Austrian Airlines. Deze vijfde dagelijkse verbinding naar Wenen zorgt voor een mooie verdeling van ons aanbod over de dag, waardoor de zakelijke en de leisure reiziger nog meer keuze heeft. Naast het extra aanbod naar Wenen geeft deze vlucht ook een ideale aansluiting naar onder andere Beijing en Tokio, twee top bestemmingen voor de Nederlandse reiziger.’

Vluchten

Austrian vliegt nu op doordeweekse dagen en zondag vier keer per dag tussen Amsterdam en Wenen. Vanuit Schiphol vertrekt er variërend een Embraer E195, Airbus A319 of A320 om 07:00 uur, 10:00 uur, 17:45 uur en 20:00 uur een vlucht naar Wenen. Op zaterdag wordt er drie keer tussen beide hoofdsteden gevlogen en vervalt de vlucht van 20:00 uur.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button