fbpx
LiefhebberNieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVliegvelden

Panoramaterras Schiphol tot medio juli gesloten

Het panoramaterras op Schiphol zal tot medio juli niet meer toegankelijk zijn voor geïnteresseerden wegens werkzaamheden. ‘Als alles volgens plan verloopt zal het terras in juli weer bereikbaar zijn’, zo vertelt een woordvoerster van de luchthaven desgevraagd aan Up.

Werkzaamheden

Het panoramaterras op Schiphol is vanaf 1 maart tijdelijk niet meer te bezoeken wegens werkzaamheden. ‘Aan het panoramaterras wordt er niet gewerkt, maar het zijn de werkzaamheden aan vertrekhal en lounge 1 die ervoor zorgen dat de toegangsweg naar het terras niet bereikbaar is’, aldus de woordvoerster.

Plan

Ze vervolgt: ‘Met de bouwwerkzaamheden is het moeilijk om er een precieze datum op te plakken, maar als alles volgens schema verloopt moet het terras in juli weer bereikbaar zijn voor bezoekers.’

Verbouwing

In september 2017 werden de bouwplannen voor vertrekhal 1 bekend gemaakt en sinds afgelopen herfst wordt aan de realisatie van het project gewerkt. Het plan is dat in 2023 de nieuwe terminal klaar zal zijn.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button