fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Ryanair opent nieuwe basis in Toulouse

Ryanair zal komende herfst een nieuwe bases openen op het vliegveld van Toulouse. Er worden twee vliegtuigen gestationeerd, aldus de Ierse prijsvechter.

Toulouse

Met ingang van 29 oktober zal Ryanair een nieuwe basis op het Aéroport de Toulouse-Blagnac openen. De Ieren stationeren er twee Boeing 737’s, een investering van 176,4 miljoen euro, en zullen vanuit de Franse stad 20 routes vliegen. Daarvan zullen er 11 naar nieuwe bestemmingen uitgevoerd worden.

Bestemmingen

De elf nieuwe bestemmingen waar Ryanair vanuit Toulouse naartoe zal vliegen zijn: Alicante, Brest, Boedapest, Lille, Luxemburg, Marseille, Oujda, Palermo, Porto, Tangiers en Valencia. Naar verwachting zullen zo’n één miljoen mensen in een tijdspanne van twaalf maanden met Ryanair vanuit Toulouse vliegen.

Werk

Ook laat de Ierse low budget-maatschappij weten dat er 60 nieuwe banen bij Ryanair vrijkomen en zo’n 750 extra banen op en rond het vliegveld. Philippe Crébassa, voorzitter van de raad van bestuur van Toulouse-Blagnac, zegt over de komst van de Ierse prijsvechter: ‘we zijn erg blij dat Ryanair zijn aanwezigheid in Toulouse versterkt. De 11 nieuwe aangekondigde routes zijn ook uitstekend nieuws voor de aantrekkelijkheid van de regio Occitanië in Europa. “

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button