AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Wizz Air breidt Grieks netwerk verder uit

Wizz Air breidt met ingang van de maand mei het Griekse netwerk verder uit met vluchten van Kiev naar Athene en Thessaloniki, zo meldt de Hongaarse prijsvechter.

Routes

De twee nieuwe routes zullen vanuit de Oekraïense hoofdstad Kiev met ingang van 20 en 21 mei naar respectievelijk Thessaloniki en Athene vliegen. Naar beide bestemmingen vliegt Wizz twee keer per week, op maandag en vrijdag naar Thessaloniki, en naar de Griekse hoofdstad wordt op dinsdag en zaterdag gevlogen.

Oekraïne

Met de nieuwe routes vliegt Wizz Air vanuit 3 Oekraïense vliegvelden naar 45 bestemmingen in 13 verschillende landen. Vorig jaar vervoerde de maatschappij 1,5 miljoen passagiers van en naar Oekraïne; een groei van 107 procent ten opzichte van 2017.

Eindhoven

Eerder deze maand maakte Wizz Air al bekend dat het netwerk vanuit de Georgische stad Kutaisi uitgebreid wordt met de Nederlandse en Belgische bestemmingen Eindhoven en Charleroi. De vluchten zullen respectievelijk met ingang van 1 en 4 augustus door de Hongaarse prijsvechter uitgevoerd worden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button