fbpx
General aviationLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Australische piloot deelt verveling met de wereld | Foto

Een verveelde piloot in Australië deelde zijn gemoedstoestand met de wereld door met zijn Diamond DA-40 een bericht in de lucht achter te laten.

Verveling

De piloot in kwestie was wel erg verveeld, want hij nam de tijd om zijn boodschap met de wereld te delen via onderstaande boodschap. De piloot van de vliegschool Flight Training Adelaide zou een nieuwe motor moesten uittesten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button