fbpx

Met Privium vliegensvlug door de security

Vliegt u regelmatig en wilt u reizen zonder oponthoud? Dan is Privium echt iets voor u. Inchecken verloopt soepel en de security en grens passeert u snel. U parkeert vlakbij de vertrekhal. En de Privium ClubLounge en Airside Lounge zijn ideaal om nog even te werken of te relaxen.

De beste manier om te reizen 

Privium Plus is het perfecte lidmaatschap voor frequent flyers, want u krijgt voorrang op veel plaatsen en toegang tot exclusieve diensten. Zo reist u snel en comfortabel via Schiphol, en stapt u ontspannen het vliegtuig in. Reist u vaker dan vier keer per jaar? Dan verdient het lidmaatschap zichzelf al terug.

Vliegensvlug door de controles

Ga razendsnel door de security- en paspoortcontrole. Als Privium lid heeft u toegang tot het priority wachtgebied voor de securitycontrole. Bij de daarop volgende paspoortcontrole gebruikt u de irisscan, die in iedere vertrek- en aankomsthal op Schiphol aanwezig is. In nauwelijks tien seconden bent u de grens gepasseerd. 

©Schiphol

Ontspannen of werken in de Privium ClubLounge of Airside Lounge

De Privium ClubLounge en de Privium Airside Lounge; een oase van rust op Schiphol, waar u ongestoord kunt werken of uitgebreid ontspannen. Deze comfortabele plek zijn voorzien van alle gemakken.  

Business class inchecken bij veel luchtvaartmaatschappijen

Het maakt niet uit wat voor vliegticket u heeft, met uw Privium Plus kaart kunt u business class inchecken bij een groot aantal luchtvaartmaatschappijen. Dat scheelt, zeker als u veel bagage bij zich heeft.

©Schiphol

Voordelig en vooraan parkeren

U parkeert altijd helemaal vooraan op P1 en P3 in de speciale Privium sectie. Privium Excellence is de exclusieve garage voor Privium leden. U staat hier direct naast de terminal in extra brede parkeervakken. Dat scheelt weer een stuk lopen. Daarnaast krijgt u elke keer € 5 korting op de eerste drie dagen parkeren bij Terminal Valet Parking.

De lounge is natuurlijk goud, zeker als je vertraging hebt. Normaal zit je toch maar gewoon een uur te wachten. Nu drink je even een kop koffie en eet een broodje, en je hoeft dat in de lounge niet apart af te rekenen. Ik kan er vaak nog even wat e-mails uitgooien, dat vind ik ook fijn. Een goed plekje, ik kan niet anders zeggen.

RUTGER GEERLING – FOTOGRAAF

Bel voor meer informatie 020 – 601 42 22 of kijk op schiphol.nl/privium.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.
Via
Schiphol

Schiphol content

Dit is content van onze partner Amsterdam Airport Schiphol
Back to top button