fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Delta wil Amerika en Tokio met directe vlucht verbinden

Delta Air Lines heeft plannen om verschillende steden in Amerika via een directe vlucht te verbinden met Tokio, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Goedkeuring

Delta heeft bij het Amerikaanse Department of Transportation een aanvraag ingediend om dagelijkse directe verbindingen gedurende de dag tussen het Tokio-Haneda Airport en de steden Seattle, Detroit, Atlanta en Portland uit te voeren. Ook ligt er een aanvraag voor twee vluchten per dag tussen Haneda en Honolulu.

Enige

Als Delta goedkeuring krijgt om de vluchten uit te voeren, worden dat de enige directe vluchten uitgevoerd door een Amerikaanse maatschappij tussen Tokio en de bovengenoemde steden. Delta vliegt al tussen de hoofdstad van Japan, Los Angeles en Minneapolis/St. Paul.

Vliegtuigen

Delta heeft al besloten welke vliegtuigen op welke routes er ingezet zullen worden. Zo wordt er vanuit Seattle met een Airbus A330-900NEO gevlogen, vanuit Detroit met een A350-900, vanuit Atlanta met een Boeing 777-200ER, vanuit Portland met een A330-200 en vanuit Honolulu met een 767-300ER.

India

Vorig jaar juni kondigde Delta aan om in 2019, na een afwezigheid van vier jaar, weer directe vluchten naar India aan te bieden. Delta is nog niet teruggekomen op deze vluchten naar Mumbai en is er op dit moment geen duidelijkheid of en wanneer de vluchten uitgevoerd zullen worden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button