fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsOpmerkelijk

Australische python vliegt onopgemerkt mee naar Glasgow

Een Australische python is onopgemerkt van het Australische Queensland naar Glasgow gevlogen. Het dier zat opgerold in een schoen van een Schotse vrouw, zo meldt CNN.

Python

De python had zich in een schoen van de vrouw gerold, die zij weer onopgemerkt in haar koffer plaatste. Toen de vrouw thuis haar koffer opendeed vond ze de ongenodigde passagiers. De python begon al zelfs te vervellen door de duur van de vlucht.

meegenomen

De vrouw bleef rustig onder haar vondst en belde de dierenambulance. De chauffeur in kwestie haalde het beest uit de koffen en bracht deze naar een centrum in Edinburgh. Daar is de python in quarantaine geplaatst. Of het dier terug naar Australië gaat of in Schotland zal blijven is niet bekend.

Mexico

In 2016 werd er op een vlucht van Aeromexico een slang aan boord gevonden. De slang werd geschat op meer dan een halve meter lang. De slang had niemand aangevallen. Na de landing werd het gevangen door de dierendienst van het vliegveld. Een passagier filmde de slang tijdens de vlucht.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button