AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Ook Austrian Airlines steekt vliegtuig in retro-jasje | Video

Na British Airways een Boeing 747 in een retro-jasje heeft gestoken, en nu bezig is om een Airbus A319 een ouderwetse livery aan te meten, heeft ook Austrian Airlines een Airbus A320 een jaren ’80 make-over gegeven.

Retro

De Airbus A320 die het retro-jasje aangetrokken heeft gekregen, draagt de naam Pyhrn-Eisenwurzen en heeft de registratie OE-LBO. In februari 1998 werd dit vliegtuig aan de Austrian-vloot toegevoegd. Twintig jaar later landde de A320 op de luchthaven van Wenen in een jaren ’80 livery. Hoe dat tot stand is gekomen en hoe het eruit ziet, is in onderstaande video te bekijken.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button