Air France-KLMAirlinesNieuwsProfessional

‘Ryanair zet samenwerking met Air Europa stop’

De Ierse prijsvechter Ryanair heeft de samenwerking met het Spaanse Air Europa stopgezet, zo vertelt het hoofd marketing van Ryanair aan Spaanse media.

Samenwerking

In 2017 ging de samenwerking tussen Ryanair en Air Europa van start. Reizigers konden via de website van Ryanair ook tickets voor Air Europa boeken naar 15 Europese steden. In maart vorig jaar werd de samenwerking nog uitgebreid.

Stop

Ryanair’s hoofd van de marketing, Kenny Jacobs, gaf het onvermogen om de computer- en boekingssystemen tussen beide luchtvaartmaatschappijen te integreren als reden om de samenwerking stop te zetten.

KLM

De Spaanse maatschappij heeft al jaren een samenwerking met Air France-KLM, beide partijen willen in de nabije toekomst samen de Atlantische Oceaan over. Air France-KLM en Air Europa zijn op dit moment bezig met een grondige juridische analyse van de voorwaarden voor de toekomstige overeenkomst. “Daar zijn we druk mee bezig, zoiets kost altijd eventjes”, zei KLM-topman Pieter Elbers er onlangs over tegen Up.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close