fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVeiligheidVideo

ANA deelt Japanse cultuur via safety video | Video

In de nieuwe safety video van All Nippon Airways (ANA), kan de passagier al meteen kennismaken met onderdelen van de Japanse cultuur.

Japan

Zo wordt er in de video Japans gesproken en daarna in het Engels vertaald, is er aandacht voor traditionele klederdracht en wordt ook de geschiedenis in de kijker gezet. Hoe de kleurrijke safety video is geworden is in onderstaande video te zien.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button