fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

‘Camera’s in stoelen Delta en United niet actief’

Delta Air Lines en United Airlines hebben tegenover de website Buzzfeed bevestigd dat de camera’s in de stoelen in premium economy ‘niet geactiveerd zijn’ en ‘niet functioneren’.

Camera’s

Nadat bekend werd dat Singapore Airlines camera’s in de rugleuningen van stoelen heeft, die op het gezicht van de passagiers gericht zijn, hebben ook Delta en United bevestigt dat zij, voornamelijk in premium economy, ook soortgelijke camera’s hebben. Deze zijn volgens beide maatschappij echter ‘nooit gebruikt’ en zijn er ‘geen plannen in de nabije toekomst om de camera’s te gebruiken.’

Panasonic

Beide maatschappij zeiden dat de camera’s standaard in het entertainmentsysteem van fabrikant Panasonic gemonteerd zijn, maar niet aanstaan of gebruikt worden. De camera’s zouden in de toekomst ooit kunnen dienen om videogesprekken te voeren als men in de lucht zit. Op dit moment zijn de camera’s niet in gebruik.

Videogesprekken

Passagiers die gebruik maken van first class op Emirates-vluchten hebben wel al de mogelijkheid om videogesprekken uit te voeren. Vanuit de cabine waarin de passagier zit kan hij/zij bijvoorbeeld met de crew aan boord een videogesprek aangaan om een bestelling door te geven.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button