AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Etihad plaatst Special Olympics-livery op Dreamliner | Foto’s

Etihad heeft voor de Special Olympics, die dit jaar in Abu Dhabi gehouden worden, een thema-livery op een van de 787-9 Dreamliners geplaatst.

Livery

Op de livery prijken vier atleten uit de Verenigde Arabische Emiraten. De livery werd in Etihad’s eigen verffaciliteiten aangebracht. De Dreamliner met speciale livery zal de komende maanden naar verschillende bestemmingen vliegen, waaronder Schiphol, Manchester en Zürich. Hoe het vliegtuig eruit ziet in het nieuwe jasje is hieronder te zien.

©Etihad

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close