AirlinesBelgiëFrequente reizigerInflightNieuws

Brussels Airlines lanceert nieuwe klassen op long haul-vluchten | Foto’s

Brussels Airlines heeft de vernieuwde klassen, business, premium economy en economy, gelanceerd. De airline wil het gevoel van een boutique hotel in de wolken creëren, aldus de dochtermaatschappij van Lufthansa. De eerste vernieuwde A330 zal in april van dit jaar operationeel zijn.

Businessclass

Volgens de airline heeft de vernieuwde businessclass een ‘grote mate van privacy op elke plaats’ ,wegens ‘de unieke verspringende configuratie.’ De reiziger kan kiezen uit een één of tweepersoons plaats afhankelijk van het reisgezelschap. ‘Brussels Airlines: ‘volledig aanpasbaar aan de behoeften van elke gast kan de nieuwe businessclass-zetel worden omgebouwd tot een lounge sofa of een 2 meter lang bed met verstelbare hardheid. Bovendien kan het 15,6″ HD-scherm worden gekanteld om zich aan te passen aan alle zitposities en bevat het een hoogwaardige hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.’

businessclass ©Brussels Airlines

Premium economy

‘De nieuwe premium economy is volledig gescheiden van de andere klassen en creëert een rustige en ontspannen omgeving met zachte paarse en blauwe kleuren. Een premium stoel met meer privacy, comfortabele kussens en een uitgebreide armleuning maken het mogelijk om ongestoord te reizen. Een 38 inch stoelafstand (23% meer beenruimte in vergelijking met economy), een bredere stoel met een grotere hoofdsteun en een royale 40° verstelbare rugleuning zorgen voor een ontspannen slaap’, aldus de maatschappij. De schermen van het entertainmentsysteem hebben een afmeting van 13,3 inch en zijn volledig HD.

Premium economy ©Brussels Airlines

Economy

In economy zijn de stoelen voorzien van een ergonomische hoofdsteun met verstelbare neksteun die meer privacy biedt. Op de 10,1 inch schermen kan er naar een film gekeken worden of spelletjes gespeeld.

Economy ©Brussels Airlines
Barretje ©Brussels Airlines

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/