AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Ryanair breidt winternetwerk Verenigd Koninkrijk en Ierland uit

Ryanair breidt het winternetwerk voor dit jaar verder uit in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, zo meldt de Ierse low cost-maatschappij.

Verenigd Koninkrijk

Ryanair vliegt komende winter nieuwe routes vanuit het Verenigd Koninkrijk (VK). Zo wordt er met ingang van oktober vier keer per week tussen Manchester en Milaan Malpensa gevlogen en zal eenzelfde aantal vluchten tussen Londen Stansted en het Marco Polo-vliegveld in Venetië vliegen.

Ierland

Ook het Ierse netwerk wordt komende winter uitgebreid met twee nieuwe routes en frequentieverhogingen op al bestaande routes. De nieuwe routes zullen vanuit Dublin en Knock gevlogen worden.

Dublin

De nieuwe route vanuit Dublin leidt naar Milaan Malpensa. Daarnaast wordt er ook nog maar Pisa in Italië gevlogen en naar Bordeaux, Bournemouth, Kiev, Londen Southend en Göteburg.

Knock

Vanuit het Ireland West Airport Knock, wordt er een nieuwe vlucht naar Tenerife gelanceerd. Met die nieuwe route erbij, die één keer per week gevlogen zal worden, vliegt Ryanair op 7 routes vanuit het kleine plaatsje.

Groei

“We zijn verheugd om onze Ierse winterplanning 2019 te lanceren, met 2 nieuwe routes en 119 routes in totaal, die 17 miljoen klanten per jaar vanuit de luchthavens van Dublin, Shannon, Cork, Knock en Kerry zullen vervoeren. Hiermee zullen we ons Ierse verkeer met 6% vergroten”, aldus Kenny Jacobs, hoofd marketing bij Ryanair.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/