AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air Canada breidt intercontinentaal netwerk verder uit

Air Canada breidt komende winter het intercontinentale netwerk verder uit met drie nieuwe bestemmingen, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada.

Uitbreiding

De het netwerk van Air Canada krijgt een uitbreiding van drie nieuwe bestemmingen; Auckland in Nieuw-Zeeland, São Paulo in Brazilië en Quito in Ecuador. Met ingang van december vliegt Air Canada naar de nieuwe bestemmingen.

Quito

Met ingang van 8 december voert Air Canada vluchten uit van Toronto naar Quito. De route zal drie keer per week gevlogen worden, mits de nodige goedkeuringen van de overheid binnengehaald wordt. Welk vliegtuig de Canadese maatschappij zal inzetten en tot welke datum de route gevlogen zal worden is nog niet bekend.

São Paulo

Vanaf 11 december wordt er door Air Canada vanuit Montreal naar het Braziliaanse São Paulo gevlogen. Drie keer per week wordt er tussen beide steden gevlogen tot 27 maart 2020.

Auckland

Met ingang van 12 december vliegt Air Canada met een Boeing 787-8 tussen Vancouver en Auckland. De vluchten zullen tot en met eind maart 2020, vier keer per week, worden uitgevoerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/